Ogłoszenia Szczecin, Ogłoszenia Praca Szczecin

ogłoszenia szczecin

Ogłoszenia Szczecin

Krojenie i pakowanie warzyw- Holandia- praca od zaraz
Klaver Team - oferta pracy za granicą Szukamy osób zmotywowanych do pracy ! N...
Cena: 1
Szczegóły ogłoszenia
Praca w Holandii Klaver-pakowanie żywności!!
Klaver Team - oferta pracy za granicą Jeżeli szukasz dobrze płatnej pracy, chce...
Cena: 1
Lokalizacja: Holandia
Szczegóły ogłoszenia
Pakowanie sera- praca w Holandii od zaraz
Lokalizacja; Holandia, Barneveld Stanowisko: pakowacz Opis stanowiska: • ...
Cena: 1
Lokalizacja: Holandia
Szczegóły ogłoszenia
Kwiaty, kompozycje kwiatowe- praca w Holandii od zaraz -oferta Klaver
Nowa oferta pracy- praca za granicą - Klaver team Lokalizacja: Holandia, rożne ...
Cena: 1
Lokalizacja: Holandia
Szczegóły ogłoszenia
Pakowanie sera- praca w Holandii od zaraz
Lokalizacja; Holandia, Barneveld Stanowisko: pakowacz Opis stanowiska: • ...
Cena: 1
Szczegóły ogłoszenia
Pakowanie ciastek- praca w Niemczech- Nowa oferta Klaver
Praca w Niemczech w systemie zmianowym dla kobiet od zaraz Lokalizacja: Niemcy,...
Cena: 1
Lokalizacja: Niemcy
Szczegóły ogłoszenia
Dyskretna Marysia - Bez Sponsoringu
Jestem uległą suczką i nie wstydzę się o tym mówić, kręcą mnie ostre zabawy. Ocz...
Szczegóły ogłoszenia
Młoda Kobieta Szuka Mężczyzny
Szukam mężczyzny do przelotnego związku opartego na wzajemnym zaspokajaniu swoic...
Szczegóły ogłoszenia
Szkuam Kolegi Do Ero Spotkań
Szukam tutaj spragnionego faceta do dyskretnych spotkań. Nie pracuję w żadnej ag...
Szczegóły ogłoszenia

Imprezy w Szczecinie

maj, 2024
PnWtŚrCzPtSbNd
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789

Dodaj impreze do kalendarza

Jeżeli wiesz o ciekawej imprezie lub wydarzeniu, dodaj ją do naszego Kalendarza Wydarzeń. DODAJ WYDARZENIE

Przyjaciele

siegnij po pomoc

Linki

Przewóz Zwłok
Przewóz zwłok z zagranicy

Transport urny z prochami za Granicy
Transport Urny z prochami

Transport zwłok do polski
Profesjonalnie i szacunkiem przeprowadzimy transport zwłok  do Polski.


PRZEPISY KULINARNE

Witamy w naszym dziale Przepisy Kulinarne które dedykujemy zarówno tym, którzy uwielbiają pitrasić i żadne danie nie jest dla nich problemem, ale również dla tych którzy dopiero zaczynają eksperymentować w tej dziedzinie.

 

Serwis ten poświęcamy każdemu, kto lubi gotować, bądź chce się tej sztuki nauczyć. Niektóre przepisy są proste i nieskomplikowne, inne zaś przeznaczone na niezwykłe uroczyste okazje. Jeżeli jesteś początkującym kucharzem a chcesz zabłysnąć przed gośćmi niezwykłymi potrawami , na naszych stronach znajdziesz również coś dla siebie. Gotowanie zawsze było i będzie niezwykle tajemniczą a zarazem nieocenioną dziedziną w życiu każdego człowieka.

Mamy nadzieję, że nasz serwis okaże się pomocnym niezbędnikiem kuchennym na każdą okazję. Życzymy powodzenia w nauce oraz poszerzaniu swoich umiejętnośći kulinarnych. I nie zapominajcie, że gotowanie nie jest jakąś sztywną zasadą. Trochę poczucia humoru - nawet jeśli coś się nie uda. Następnym razem będzie lepiej.

 

 

 

                                                                        Zapraszamy i życzymy Smacznego !

 

 

Dodaj swój przepis !!!

Zupa grzybowa zabielana z ziemniakami Przepis poleca Robert Muzyczka, Szef Kuchni Dworu Korona Karkonoszy

Z czego przyrządzić jesienną zupę, taką idealną na ponure popołudnia? Odpowiedź na to pytanie może być tylko jedna: z suszonych grzybów, świeżych borowików i kurek, rzecz jasna z dodatkiem gęstej śmietanki podkreślającej walory smakowe potrawy. Aromatyczna, rozgrzewająca i poprawiająca nastrój zupa – i nic więcej do szczęścia nam nie potrzeba.

Składniki:
- Śmietana kwaśna 18% „Piątnica” 330g
- wywar kostno-jarzynowy 2l
- grzyby suszone 50g
- podgrzybek świeży lub mrożony 350g
- kurki świeże lub mrożone 200g
- ziemniaki 4 średnie szt.
- cebula 2 średnie
- olej 3 łyżki
- sól, pieprz czarny, pieprz ziołowy do smaku
- mąka pszenna 1 płaska łyżka
- natka pietruszki


Wykonanie:
Grzyby suszone wypłukać, zalać wodą i ugotować do miękkości.
Ugotować wywar kostno-jarzynowy z warzywami pokrojonymi w kostkę. Osobno obgotować świeże grzyby przez 3 minuty, odcedzić i pokroić w cząstki. Cebulę pokroić w kostkę
i podsmażyć na oleju na złoty kolor. Obgotowane świeże i suszone grzyby, pokrojone w paseczki również podsmażamy. Następnie do wywaru dodać wszystkie grzyby i podsmażoną wcześniej cebulkę. Na końcu dodać obrane i pokrojone w kostkę ziemniaki. Gotować do miękkości. Doprawić do smaku solą, pieprzem czarnym i pieprzem ziołowym.

Śmietanę dokładnie wymieszać z mąką, zahartować paroma łyżkami gorącej zupy, wymieszać
i wlać do całości.

Zupę podawać posypaną pokrojoną natką pietruszki.
Smacznego!




Dodano: 23-09-2016
Odsłon: 1843
Obecna ocena: 0 głosów
Oceń zasób:

Dodaj komentarz

Usługi Pogrzebowe Szczecin